okładka

Toksykologia żywności : przewodnik do ćwiczeń

Augustyniak, Urszula, Brzozowska, Anna Redakcja.

Rok wydania: 2004.

Toksykologia żywności, Żywność toksykologia, Zanieczyszczenie żywności, Dodatki do żywności, Badanie żywności metody, Toksykologia, Podręcznik

Autor
Augustyniak, Urszula
Brzozowska, Anna Redakcja.
Tytuł
Toksykologia żywności : przewodnik do ćwiczeń
ISBN
83-7244-564-8
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydaw. SGGW [Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego],
Rok wydania
2004.
Numer wydania
Wyd. 3 popr. i rozsz.
Objętość
207 s. :
Rozmiary
24 cm.
UKD
615.9:614.3:543](075.8)
Hasła przedmiotowe
Toksykologia żywności
Żywność toksykologia
Zanieczyszczenie żywności
Dodatki do żywności
Badanie żywności metody
Toksykologia
Podręcznik
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy rozdz.
Dla studentów studiów stacjonarnych, zaocznych i wieczorowych Wydz. Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW oraz studentów wydziałów technologii żywności uczelni rolniczych.
020
%a 8372445648
080
%a 615.9:614.3:543](075.8)
245
%a Toksykologia żywności : %b przewodnik do ćwiczeń /
250
%a Wyd. 3 popr. i rozsz.
260
%a Warszawa : %b Wydaw. SGGW [Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego], %c 2004.
300
%a 207 s. : %b rys., tab., wykr. ; %c 24 cm.
504
%a Bibliogr. przy rozdz.
521
%a Dla studentów studiów stacjonarnych, zaocznych i wieczorowych Wydz. Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW oraz studentów wydziałów technologii żywności uczelni rolniczych.
650
%a Toksykologia żywności
650
%a Żywność %x toksykologia
650
%a Zanieczyszczenie żywności
650
%a Dodatki do żywności
650
%a Badanie żywności %x metody
650
%a Toksykologia
655
%a Podręcznik
700
%a Augustyniak, Urszula
700
%a Brzozowska, Anna %e Redakcja.
920
%a 83-7244-564-8