Autor
Augustyniak, Urszula
Brzozowska, Anna Redakcja.
Tytuł
Toksykologia żywności : przewodnik do ćwiczeń
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydaw. SGGW [Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego],
Numer wydania
Wyd. 3 popr. i rozsz.
UKD
615.9:614.3:543](075.8)
Hasła przedmiotowe
Toksykologia żywności
Zanieczyszczenie żywności
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy rozdz.
Dla studentów studiów stacjonarnych, zaocznych i wieczorowych Wydz. Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW oraz studentów wydziałów technologii żywności uczelni rolniczych.
080
%a 615.9:614.3:543](075.8)
245
%a Toksykologia żywności :
%b przewodnik do ćwiczeń /
250
%a Wyd. 3 popr. i rozsz.
260
%a Warszawa :
%b Wydaw. SGGW [Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego],
%c 2004.
300
%a 207 s. :
%b rys., tab., wykr. ;
%c 24 cm.
504
%a Bibliogr. przy rozdz.
521
%a Dla studentów studiów stacjonarnych, zaocznych i wieczorowych Wydz. Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW oraz studentów wydziałów technologii żywności uczelni rolniczych.
650
%a Toksykologia żywności
650
%a Żywność
%x toksykologia
650
%a Zanieczyszczenie żywności
650
%a Dodatki do żywności
650
%a Badanie żywności
%x metody
700
%a Augustyniak, Urszula
700
%a Brzozowska, Anna
%e Redakcja.